2 min læsningThorup i tænkeboksen før sæsonstart: Der er rigtig mange valgmuligheder

Efter lørdagens sidste testkamp inden Superligaen begynder næste weekend er Jess Thorup yderst tilfreds med trupbredden.

2 min læsning
Jess Thorup F.C. København Superligaen
Cheftræner Jess Thorup. FC København bliver mestre, pokalen hæves og fans invaderer banen. Superliga, playoff: FC København-AaB i Parken søndag den 22. maj 2022 (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2022)

Lørdag viste F.C. København lovende takter med 2-4 sejren over de belgiske mestre fra Club Brügge.

Det var samtidig den sidste seriøse opvarmning, inden Superligaen vender tilbage – for FCK’s vedkommende – søndag den 17. juli, hvor oprykkerne fra AC Horsens gæster Parken.

F.C. København vendte et truende nederlag til sejr i sidste testkamp

På scoringstavlen lignede det dog, at FCK ikke havde fået varmet stængerne grundigt op, da de gik til pause bagud med 2-0. Men efter et par genistreger i pausen fra cheftræner, Jess Thorup, fik de danske mestre vendt kampen på hovedet.

Den danske træner foretog nemlig en række udskiftninger, der samtidig bekræftede ham i, hvor stærk en trup han råder over.

– Vi begyndte at lave de første udskiftninger midt i 2. halvleg, og resten af kampen viste, at vi har – og har brug for – en virkelig bred trup. Jeg synes, at mange spillere gik ind og meldte sig ind i kampen i forhold til at være i spil allerede til Horsens-kampen næste søndag, siger Jess Thorup til F.C. Københavns hjemmeside og uddyber truppens størrelse.

– Om man startede eller kom ind i dag, det er ikke afgørende for, hvordan vi starter næste søndag. Så der er rigtig mange valgmuligheder for trænerne, og det er et godt sted at stå, nu hvor det bliver alvor i først Superligaen og siden i Europa.

F.C. Københavns europæiske modstander i playoff-kampene i Champions League bliver trukket den 2. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer