1 min læsningOfficielt: Pogba vender retur til Italien

Juventus har netop offentliggjort tilgangen af Paul Pogba, der dermed tager hul på sit andet eventyr i den italienske storklub.

1 min læsning
Paul Pogba
Foto: juventus.com

Paul Pogba har fundet sin næste arbejdsgiver i karrieren, da han denne sommer har forladt Manchester United på en fri transfer.

Den 29-årige franskmand vender nemlig nu i stedet retur til Italien og Juventus, hvor han tidligere har spillet fra 2012 til 2016 med stor succes.

Det oplyser Juventus lørdag på sin hjemmeside, hvor man netop har fået Pogba til det obligatoriske lægetjek.

Dermed bliver Paul Pogba den tredje spillertilgang i Juventus denne sommer. Her har man nemlig tidligere indløst frikøbsklausulen på den italienske landsholdsprofil Federico Chiesa, der er hentet i Fiorentina efter et endt lejeophold i fjor.

Ydermere blev det fredag en officiel kendsgerning, at Den Gamle Dame også har hentet en anden verdensstjerne ind på en fri transfer, som altså også er tilfældet med Paul Pogba.

Noget, du kan læse mere om herunder.

Officielt: Rutineret stjerne klar for Serie A-gigant

Den 29-årige franskmand nåede 232 kampe for Manchester United, hvor han scorede 39 mål og leverede 51 målgivende afleveringer.

I Juventus står han i skrivende stund noteret for 177 kampe, 34 mål og 40 oplæg med fire Serie A-titler, to italienske cup-triumfer og tre Super Cup-pokaler til følge.

Timeline

Notifications

Notifikationer