1 min læsningMedie: Milan overhaler PSG i jagten på tidligere Golden Boy-vinder

AC Milan skulle ifølge et italiensk medie have indgået en aftale med en midtbane-stjerne, der har været jagtet af PSG.

1 min læsning
Renato Sanches Ligue 1 AC Milan PSG
Soccer Football - Ligue 1 - Nantes v Lille - The Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau, Nantes, France - February 7, 2021 Lille's Jonathan David celebrates scoring their second goal with Renato Sanches REUTERS/Stephane Mahe
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

PSG er kendt for at trække det længste strå, når de ender i budkrig om transferemner.

Som en af de absolut rigeste klubber i verden har de ry for at afgive store pengesummer til klubber såvel som de spillere, de henter.

Medie: Bayern vil gøre forsvarsspiller til den dyreste i klubbens historie

Men ifølge Calcionews har pengene ikke rakt langt nok vedrørende en af Ligue 1’s helt store profiler.

PSG har nemlig været i direkte konkurrence med AC Milan om Lille-stjernen, Renato Sanchez, og nu skulle en aftale mellem de italienske mestre og Lille være på plads.

Dermed går transferen den sidste fase i møde, hvor de personlige vilkår diskuteres. Portugiserens agent, Jorge Mendes, arbejder på højtryk for at sikre klienten en gunstigere løn, samt højere bonusser.

AC Milan har angiveligt tilbudt Sanchez en årsløn på 24 millioner kroner, men Mendes forlanger op mod 33,5 millioner kroner årligt.

Renato Sanches et velkendt navn på den helt store fodboldscene, da han i 2016 vandt titlen som Europas ‘Golden Boy’, der uddeles til den bedste spiller under 21.

Halvvejs gennem den nu 25-åriges strålende kalenderår sikrede det talentet et skifte til Bayern München, hvor han, efter et par skuffende sæsoner og et lejeophold til Swansea, skiftede til franske Lille.

Timeline

Notifications

Notifikationer