1 min læsningMedie: Bayern vil gøre forsvarsspiller til den dyreste i klubbens historie

Den tyske gigant vil slå deres egen transferrekord, for at sikre dem den hollandske stjerne.

1 min læsning
Soccer Football - Serie A - Juventus v Atalanta - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 27, 2021 Juventus' Matthijs de Ligt in action with Atalanta's Ruslan Malinovskyi REUTERS/Massimo Pinca
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I dette transfervindue, har Bayern München allerede fået papir på flere stjernespillere, da de hentede Sadio Mané i Liverpool og både Ryan Gravenberch og Noussair Mazraoui i Ajax – nu vil de på rov i Juventus.

De tyske mestre vil nemlig hive den helt store tegnedreng op af lommen for, at få Matthijs de Ligt fra Juventus ind i folden.

“Den gamle dame” har ikke i sinde at slippe deres hollandske forsvarsspiler medmindre de får et stort bud ind af døren. Ifølge Marca vil de ikke sælge ham for mindre end 520 millioner kroner.

Bayern München er dog ikke den eneste storklub, der er interesseret i at tilknytte den 22-årige landsholdsspiller.

Efter sigende er både Manchester City og Chelsea også inde i kampen om hans underskrift. Derfor er den tyske klub angiveligt også villige til at tilbyde Juventus op imod 670 millioner kroner for, at sikre De Ligt.

Hvis De Ligt skulle ende med at vælge den tyske mastodont, vil han blive genforenet med sine tidligere holdkammerater fra Ajax-tiden, Gravenberch og Mazraoui.

Medie: Bayern melder sig ind i kampen om hollandsk forsvarsgeneral

De Ligt er på kontrakt hos Juventus indtil sommeren 2024, men klubben er bevidste om hans transferønske og er villige til at lade ham gå – så længe prisen er den rigtige.

Timeline

Notifications

Notifikationer