1 min læsningEkspert henrykt over ‘AC’ i Barcelona: Sikker på han bliver en succes

Andreas Christensen og FC Barcelona er som skabt for hinanden ifølge Per Frimann.

1 min læsning
Andreas Christensen FC Barcelona Per Frimann
Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona unveil Andreas Christensen - Ciutat Esportiva Joan Gamper, Barcelona, Spain - July 7, 2022 FC Barcelona new player Andreas Christensen is pictured during the unveiling REUTERS/Albert Gea

Andreas Christensen har fulgt drengedrømmen med skiftet til FC Barcelona.

Med skiftet følger der selvsagt tårnhøje forventninger til danskeren, der bliver en del af giganternes vej tilbage til storhedstid – og ifølge fodboldeksperten, Per Frimann, tager Barcelonas seneste kriseperiode ikke noget fra størrelsen på skiftet fra Chelsea til Barcelona.

Officielt: Tottenham handler i FC Barcelona

– Det er jo et kæmpe klubskifte. Jeg ved godt, at der har været krise i FC Barcelona, men det renommé klubben har, den måde de spiller fodbold på og måske også der, hvor de er på vej hen – det må være fantastisk for ham, lyder det fra Per Frimann til Viaplay.

Ifølge Frimann er transferen ikke kun lovende for 26-årige danske landsholdsspiller. Han mener nemlig, at FC Barcelona har fundet den rette mand til at dirigere spillet nedefra.

– Han er jo det, man vil kalde en typisk Barcelona-spiller i forhold til, hvordan han håndterer det defensive spil, men også hvordan han bygger det op. Han er rolig på bolden.

– Han spiller sikre afleveringer, men han tør også at spille bolden op gennem kæderne. Det er lige en spiller efter Barcelonas hoved. Jeg er sikker på han bliver en succes, siger Per Frimann.

Andreas Christensen har underskrevet kontrakt med FC Barcelona frem til 2026.

Timeline

Notifications

Notifikationer