1 min læsningArteta laver uvending og kontakter uønsket midtbanespiller

En ellers uønsket Arsenal-profils agent har angiveligt fået et opkald fra Mikel Arteta, der alligevel har midtbanespilleren med i planerne.

1 min læsning
Arsenal Lucas Torreira Mikel Arteta
Soccer Football - Premier League - Arsenal v Manchester City - Emirates Stadium, London, Britain - December 15, 2019 Manchester City's Kevin De Bruyne in action with Arsenal's Nicolas Pepe, Matteo Guendouzi and Lucas Torreira Action Images via Reuters/John Sibley EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Lucas Torreira har endnu ikke været en del af Mikel Artetas planer i Arsenal – men det kan han meget vel komme nu.

Ifølge mediet Metro modtog den 26-åriges agent nemlig et opkald fra Arsenal-manageren, der ønsker at byde Torreira velkommen tilbage til truppen.

I næste uge drager Arsenal mod øst, hvor de deltager i en mindre træningsturnering på amerikansk grund, og her Arteta ønsker at tilknytte uruguayaneren.

Torreira ankom til ‘the gunners’ i 2018, og det lignede fra start, at Arsenal havde fundet den rette midtbane-terrier, som skulle rydde op på midtbanen, men da Arteta overtog trænersædet et år senere, blev Torreira i stedet smidt på porten.

Herefter fulgte to lejeophold til henholdsvis Atlético Madrid og senest Fiorentina, der uden held har forsøgt lave en permanent aftale med Arsenal om den defensive arbejdshest – og det ærgrer spilleren.

Klopp om nyindkøb: Vi blev forelsket i ham

– Arsenal fortalte mig fra start af, at jeg ikke fik en plads, så jeg har ikke lyst til at blive, fordi jeg har lidt en del. Jeg ville gerne blive i Fiorentina, men det skete ikke, lyder det fra Lucas Torreira ifølge Metro.

Lucas Torreira har kontrakt i Arsenal indtil sommeren 2023.

Timeline

Notifications

Notifikationer