1 min læsningMedie: Ronaldo ikke med United på tour

Cristiano Ronaldo tager ikke med Manchester United på klubbens trænings-tour til Thailand. Ifølge flere medier heriblandt BBC er forklaringen, at portugiseren har fået fri af personlige årsager.

1 min læsning
Cristiano Ronaldo bliver angiveligt hjemme fra Manchester Uniteds trænings-tour i Thailand
Foto: REUTERS/Ian Walton.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De thailandske United-fans får ikke klubbens portugisiske verdensstjerne at se, når Manchester United tager på tour i landet.

Cristiano Ronaldo har angiveligt fået lov til at blive væk grundet personlige årsager i familien. Det skriver flere medier heriblandt BBC.

Den 37-årige angriber har ikke været en del af opstarten i Manchester United forud for den kommende sæson. Og nu bliver Ronaldo så også hjemme fra klubbens opstarts-tour, skriver mediet.

Årsagen skulle være af ‘familiære’ grunde, og det er endnu uvist, om portugiseren støder til truppen, når United tager videre til Australien efterfølgende.

Sky Sports om Ronaldo-salg: Klubben vil lytte til bud på verdensstjernen!

Der har i den seneste tid været gisnet en del om, at Ronaldo skulle være på vej væk fra Manchester United. Blandt andet skulle Chelsea være interesserede i at hente angriberen til London. Rygter, som fraværet ikke lægger låg på.

Siden returen til Manchester United har Cristiano Ronaldo ellers haft fin succes personligt med 24 mål i 37 kampe fordelt på alle turneringer i seneste sæson. Omvendt har klubben ikke haft den bedste sæson med en sjetteplads i Premier League.

Timeline

Notifications

Notifikationer