2 min læsningMedie: Juventus præsenterer to prominente navne i denne uge

Juventus får drysset et stort lag stjernestøv over truppen i denne uge, hvor man angiveligt præsenterer to verdensstjerner på frie transfers.

2 min læsning
Juventus
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er uvante tider for storklubben Juventus i italiensk fodbold, der ikke har vundet et Serie A-mesterskab i de seneste to sæsoner.

Her har man nemlig måtte se sine to største rivaler i form af AC Milan og Inter snuppe ‘Scudettoen’ for næsen af Den Gamle Dame, der indtil da havde vundet den italienske mesterskab ni gange i træk.

De tider vil man tilsyneladende gerne tilbage til i Torino, hvorfor man i denne uge præsenterer hele to prominente tilføjelser til truppen. Det melder Goal i hvert fald.

Ikke overraskende er der tale om Paul Pogba fra Manchester United, der tidligere har nydt stor succes hos de zebrastribede, ligesom transferfrie Ángel Di María fra Paris Saint-Germain også skulle være nået til enighed med Juve.

Begge spillere vil i så fald komme til klubben på frie transfers, som man tidligere har haft stor succes med hos netop Juventus.

Således har man i nyere tid gjort sig nogle store scoops med kontraktløse spillere som Andrea Pirlo, Fabio Cannavaro, Kingsley Coman, Sami Khedira, Emre Can og nu altså også Paul Pogba for anden gang i klubbens historie.

Sky Sports: Pogba er nået til enighed med Serie A-klub

Således skiftede Paul Pogba tilbage i sommeren 2012 også kvit og frit til Juventus, hvor han siden udviklede sig til en stor stjerne, inden Manchester United fire år senere købte den franske verdensmester tilbage i en handel, der vurderes til at have en værdi i omegn af 105 millioner euro.

Den i dag 29-årige franskmand nåede i sin første tid i klubben 177 kampe med 39 mål og 51 oplæg til følge, hvor det også blev til en lang række titler. Blandt andet fire italienske mesterskabet samt to italienske pokaltriumfer.

Timeline

Notifications

Notifikationer