Premier League

Medie: Så meget vil Eriksen have i løn

Christian Eriksen har stået i en stærk forhandlingsposition, og danskeren har da også jagtet en hæderlig lønpakke.

Christian Eriksen, Manchester United, Eriksen løn, Christian Eriksen løn, Eriksen United.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Eriksen kan formentlig trække Manchester United-trøjen over hovedet efter sommerferien, da han ifølge The Athletic har besluttet sig for at skrive under med den store traditionsklub.

Her skulle det blot være de sidste detaljer, der mangler at falde på plads, inden Christian Eriksen bliver den sjette United-dansker i historien.

Medie: Nu har Christian Eriksen valgt sin nye klub

Manchester United er dog langt fra den eneste klub, der har været inde i billedet, og selvom det nok stadig er for tidligt til at snakke om Eriksens løn hos ‘de røde djævle’, har engelske The Telegraph et bud på, hvilket leje, Eriksen befinder sig i.

De skriver, at ifølge folk tæt på forhandlingerne, har den danske kreatør, i forening med sin agent, Martin Schoots, håbet på, at han kunne lande en kontrakt med en løn på omkring 200.000 pund om ugen, svarende til godt og vel 1,7 millioner kroner.

Ikke nok med det, så skulle en såkaldt underskriftsbonus på omkring 86 millioner kroner også have været bragt i spil.

Om det er den aftale, Christian Eriksen har fået forhandlet sig frem til med Manchester United, vides ikke.

Den danske stjerne har dog stået i en fornuftig forhandlingsposition som kontraktløs med interesse fra flere klubber, samtidig med et fornemt forår i Brentford.

Tallene lyver ikke: Eriksen jorder United-spillere

Den engelske Avis erfarer desuden, at valget i sidste ende har stået mellem Manchester United og Brentford, til trods for vedvarende rygter om en lang række andre klubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P