England åbnede EM-buffeten med sejr: Mead sørgede for hovedretten

England og Østrig spillede onsdag aften åbningskampen til EM, da værterne fra England slog Østrig med 1-0 på Old Trafford.

Mead med kampens enlige kasse

Det var et festklædt Old Trafford, der dannede ramme om EM-slutrundens åbningskamp, hvor værterne fra England tog imod Østrig.

Med godt og vel 68.000 tilskuere i ryggen trak hjemmeholdet det længste strå, da de slog Østrig med 1-0.

Danmark fik ærgerlig EM-optakt med et nederlag til Norge

Det startede godt for England, der kom foran allerede efter 17 minutter på en scoring af Bethany Mead, der spiller i Arsenal.

Resten af første halvleg var England dominerende, men de helt store chancer udeblev, og hjemmeholdet kunne derfor gå til pause med en 1-0 føring.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor England pressede på for en udbygning.

I de sidste ti minutter af kampen tilspillede Østrig sig flere gode chancer, men udeholdet kunne ikke passere England-målmanden, der dermed kan fejre clean sheet og tre point sammen med resten af holdet.

Danmark indleder turneringen mod Tyskland på fredag klokken 21:00.