1 min læsningJournalist: Southampton køber ind ved mesterhold

Den sydengelske klub henter angiveligt ny defensiv midtbanespiller hos Manchester City.

1 min læsning
Southampton's St Mary's Stadium which is one of the stadiums which is being used for UEFA Women's EURO 2022, hosted in England, Britain, June 28, 2022. Picture taken June 25, 2022. Picture taken with a drone. Action Images via Reuters/Carl Recine
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ifølge den normalt pålidelige journalist Fabrizio Romano, er Southampton tæt på at hente nyt blod til midtbanen.

Southampton indkasserede i sidste sæson 67 mål – 4. flest af alle hold i Premier League.

Det tal ønske Ralph Hasenhüttl at nedbringe ved, at opgradere defensiven.

Derfor har han set sig varm på Manchester Citys lovende defensive midtbanespiller, Romeo Lavia.

Ifølge Romano, skulle Southampton angiveligt betale City omkring 105 millioner kroner for den 18-årige belgier. Oven i det, ønsker de engelske mestre en tilbagekøbsklausul, der eftersigende skulle lyde på 350 millioner kroner.

Romeo Lavia har indtil nu primært repræsenteret ungdomsholdene hos henholdsvis Manchester City og Belgien. Premier League-debuten har han til gode, men det er alligevel blevet til to kampe for førsteholdet – én i FA Cuppen og en i ligacuppen.

Officielt: Manchester City henter engelsk landsholdsspiller

Såfremt “The Saints” signer Lavia, vil det være deres tredje denne sommer – og den anden spiller de henter hos City. Southampton har allerede tidligere på sommeren hentet den 20-årige målmand Gavin Bazunu for 100 millioner kroner hos de lyseblå fra Manchester.

Timeline

Notifications

Notifikationer