1 min læsningOfficielt: City sender defensivt makkerpar til Burnley

Fredag har faxen været glohed mellem Burnley og Manchester City. To talenter tager turen fra den seneste sæsons mestre til nedrykkerne.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester City v Newcastle United - Etihad Stadium, Manchester, Britain - May 8, 2022 Manchester City's CJ Egan-Riley comes on as a substitute to replace Aymeric Laporte REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

CJ Egan-Riley skiftede fredag formiddag Etihad Stadium ud med Turf Moor. Den 19-årige engelske midterforsvarer skifter permanent tilværelsen hos Premier League’s forsvarende mestre ud med en tilværelse hos sidste sæsons nedrykkere fra Burnley.

Her kan Egan-Riley komme til at danne par i centerforsvaret med, et andet Manchester City-talent der tager samme tur.

Taylor Harwood-Bellis har været i Manchester City siden 2019, men har primært været lejet ud. Senest var den 20-årige stopper udlejet til Anderlecht, hvor den nuværende Burnley-manager Vincent Kompany stod på trænerbænken.

Sæsonen 2022/23 byder på endnu en lejeaftale for Harwood-Bellis, der kommer til Kompany’s Burnley-mandskab på en lejeaftale, der strækker sig sæsonen ud. Her skal han forsøge at hjælpe klubben til oprykning til Premier League.

Netop den belgiske manager har været alfa-omega for processen med Manchester City. I Harwood-Bellis’ tilfælde fordi de har en fælles fortid, mens Egan-Riley var lokket af Kompanys stjernestatus.

– Jeg har set op til Vincent Kompany hele mit liv, mens jeg har været i Manchester City. Derfor blev jeg nødt til at overveje Burnley. Jeg vidste også, at han ville kunne lære mig meget, siger CJ Egan-Riley til klubbens hjemmeside.

Egan-Riley har 3 kampe i Manchester City-trøjen, mens Harwood-Bellis har nået otte optrædender for de lyseblå.

Timeline

Notifications

Notifikationer