1 min læsningMedie: Så meget vil Trabzonspor have for Cornelius

Trabzonspor har prissat danske Andreas Cornelius til mere end 100 millioner kroner.

1 min læsning
Andreas Cornelius Trabzonspor Transfer
Soccer Football - Super Lig - Fenerbahce vs Trabzonspor - Sukru Saracoglu Stadium, Istanbul, Turkey - March 6, 2022 Fenerbahce's Min-Jae Kim in action with Trabzonspor's Andreas Cornelius REUTERS/Murad Sezer
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Cornelius er blevet en eftertragtet herre efter han brillerede i tyrkiske Trabzonspor sidste sæson.

Med 17 mål og fem assists ledte den bomstærke angriber Trabzonspor til deres første mesterskab i 38 år – og Cornelius’ præstationer har medført massiv interesse fra større destinationer, men potentielle købere slipper ikke helt så billigt som antaget.

Medie: Cornelius tæt på skifte til Serie A

I første omgang forlød det, at Trabzonspor ville have omkring 70 millioner kroner for danskeren. Nu melder det tyrkiske medie, 61TrabzonsporHaber, at man skruer prisen den danske angriber op til 105 millioner kroner.

Italienske Fiorentina står angiveligt klar i kulissen med et bud på landsholdsangriberen, da man endnu ikke har fundet afløseren for Dušan Vlahović, der skiftede til Juventus i vinter.

Udover en flot sæson i det tyrkiske har Andreas Cornelius vist sine kvaliteter frem på Danmarks landshold, da han både udlignede og scorede det afgørende mål til 1-2 mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i UEFA Nations League.

Timeline

Notifications

Notifikationer