1 min læsningMedie: Cornelius tæt på skifte til Serie A

Andreas Cornelius er angiveligt på ved til Serie A og Fiorentina, hvor klubben er klar til at betale i omegnen af 10 millioner euro for danskeren.

1 min læsning
Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Cornelius havde en fremragende sæson med Trabzonspor med 17 mål og 5 assists, hvorfor Cornelius havde stor andel i det tyrkiske mesterskab.

Dette er ikke gået ubemærket hen. I hvert fald melder det tyrkiske medie F5 Haber, at den 29-årige angriber er begyndt at tage afsked med sine holdkammerater.

Medie: Brentford interesseret i endnu en dansk landsholdsspiller

Tidligere blev det meldt ud, at Thomas Frank i Brentford er interesseret i at tilknytte den 29-årige dansker til klubben. Siden er der ikke sket mere, så nu skulle Cornelius angiveligt være på vej mod Italien i stedet.

Her er der tale om Fiorentina, der har set sig lune på den store danske angriber. Fiorentina sluttede på en syvendeplads i Serie A i den seneste sæson og har dermed mulighed for at kvalificere sig til Conference League.

Mediet melder endvidere, at Fiorentina er klar til at betale 10 millioner euro – omkring 75 millioner kroner for danskeren.

Hvis det lykkes Fiorentina at kapre Cornelius fra Trabzonspor for 75 millioner kroner, vil det være klubbens næststørste salg nogensinde. Kun overgået af Yusuf Yazici, der i 2020 blev solgt til Lille for 130 millioner

Timeline

Notifications

Notifikationer