2 min læsningMedie: Barca klar til at bytte flere spillere for ombejlet midtstopper

Endnu en spiller rygtes til FC Barcelona, og den catalanske storklub er angiveligt indstillede på at sende flere spillere den anden vej.

2 min læsning
Jules Kounde, FC Barcelona, Sevilla.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona sættes i forbindelse med en lang række spillere denne sommer.

Nu skulle Xavi og co. have kastet sit blik på endnu en spiller i form af Sevillas Jules Kounde. Det skriver mediet 101greatgoals.com.

Ifølge mediet skulle den 23-årige franskmand være en af FC Barcelonas vigtigste transfermål denne sommer.

Jules Kounde er ellers blevet rygtet til Chelsea denne sommer, hvor man skal have lappet hullet i den centrale forsvar efter afskeden med Antonio Rüdiger og Andreas Christensen. Chelsea har dog, ifølge mediet, i højere grad indstillet sigtekornet på Matthijs de Ligt i Juventus og Nathan Ake i Manchester City.

City-profil chokerer: Jeg vil til FC Barcelona – nu!

Til trods for den kæmpe kapitalindsprøjtning, som FC Barcelona fik forleden, skal den catalanske storklub stadig forholde sig til det finansielle regelsæt i La Liga.

Derfor skulle Barca også være indstillede på en byttehandel med Sevilla, hvor man er ville til at sende Sergino Dest den anden vej sammen med en pose penge.

Det er dog ikke kun den amerikanske højreback, man er villig til at sende til Sevilla. Således skulle Barca nu også være villige til at sende “flere andre fravalgte spillere” i samme retning.

Barca-boss bekræfter interesse i flere stjerner

Historien melder intet om, hvem de øvrige spillere skulle være. Det er dog næppe utænkeligt, at danske Martin Braithwaite kunne være én af dem, da Barca angiveligt ønsker at komme af med ham denne sommer.

Jules Kounde skiftede til Sevilla fra Bordeaux i 2019. Her er det sidenhen blevet til 133 kampe, mens han står noteret for 11 kampe på det fransk landshold. Hans kontrakt med Sevilla løber frem til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

Notifikationer