1 min læsningBarca-boss bekræfter interesse i flere stjerner

FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, bekræfter klubbens interesse i nogle af de mange stjerner, der rygtes til den catalanske storklub denne sommer.

1 min læsning
Raphina, FC Barcelona, Lewandowski, Frenkie de Jong, Joan Laporta.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

FC Barcelonas transferemner denne sommer kan efterhånden ikke tælles på to hænder længere.

Franck Kessie og Andreas Christensen bliver med al sandsynlighed præsenteret i den kommende uge, mens Barca selv forsøger at at forlænge med stortalentet Gavi, holde på Frenkie de Jong og skrive en ny kontrakt med Ousmane Dembélé.

Derudover rygtes Robert Lewandowski og Raphinha også til klubben, og senest også Marcos Alonso fra Chelsea og Bernardo Silva fra Manchester City – samt flere andre. Barca-præsident Joan Laporta kommenterer nu på de to førstnævnte.

– De fleste spillere kender til Barca. Der kommer en masse støj om klubber med spillere, der har vores interesse. Det er al sammen en del af forhandlingerne, som tager tid.

– Lewandowski er en stor spiller, og vi værdsætter hans lyst til at komme til klubben. Vi bliver dog også nødt itl at respektere en klub som Bayern München – en af verdens bedste klubber.

– Vi har talt med Leeds omkring Raphinha, og der er en åben linje med kommunikation. Andre klubber er også interesserede i spilleren, men vi ved, at han helst vil til Barca, lyder det fra Joan Laporta til FC Barcelonas egen hjemmeside.

City-profil chokerer: Jeg vil til FC Barcelona – nu!

Den catalanske storklub solgte forleden ud af sine TV-rettigheder, og fik dermed en kæmpe kapitalindsprøjtning, hvorfor det økonomiske råderum er blevet forbedret markant denne sommer. Det kan du læse mere om HER.

Timeline

Notifications

Notifikationer