1 min læsningOB bekræfter: Vi mangler tre nøglespillere til premieren i Superligaen

Odense Boldklub har fortsat ambitioner om, at de hører til i Superligaens top seks, selvom det er mange år siden, de sidst er endt der. Til den kommende sæsonopstart er de dog stødt på nogle alvorlige skadesudfordringer.

1 min læsning
Andreas Alm Odense Boldklub
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Med to uger til superligabolden atter ruller, skal Andreas Alm & co. til at finde deres idealopstilling, men nogle seriøse skader kommer til at volde problemer for den stribede klub.

Til mediet Sport Fyn bekræfter OB’s cheftræner Andreas Alm, at hele tre stamspillere er ude af betragtning til superligapremieren.

Mads Emil Madsen: AGF ville mig mest, og jeg ville gerne væk

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Skadeslisten tæller både profilerne Emmanuel Sabbi og Mads Frøkjær-Jensen, mens stopperen Mihajlo Ivancevic ligeledes er skadet i længere tid.

Det er derfor lidt af en hovedpine for Alm, der har haft en dårlig resultatmæssig optakt til superligasæsonen oven i hatten.

Testkamp: OB fik baghjul af AC Horsens

Her har man tabt 3-2 til FC Midtjylland, selvom man førte med 2-0. I går rendte de så ind i endnu et nederlag, da de på træningsbanen i Ådalen tabte 1-3 til AC Horsens.

OB starter sæsonen ud mandag d. 18. juli med en hjemmebanekamp mod FC Nordsjælland, som de dog har et godt tag på. Ud af de seneste syv Superliga-kampe er det kun blevet til ét nederlag.

Timeline

Notifications

Notifikationer