Premier League

Helt officielt: Fulham-stjerne præsenteret i Liverpool

Det har længe været offentlig kendt, at Liverpool henter den unge Fabio Carvalho til klubben. I dag er han så blevet officielt præsenteret.

Fabio Carvalho er nu officielt præsenteret i Liverpool FC
Foto: Liverpoolfc.com

19-årige Fabio Carvalho brændte Championship af, da han spillede i Fulham i seneste sæson. Det fik Liverpool øjnene op for og erklærede deres interesse.

Det er efterhånden længe siden, at handlen gik igennem, men det er først i dag at han formelt er blevet præsenteret som ny mand i Liverpool-trøjen med rygnummeret 28.

Elliott vil gå i samme fodspor som Mané: En stor ære

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den Lissabon-fødte midtbanespiller glæder sig til at komme i gang i den nye klub, der ifølge ham er blandt de største i verden.

– Det er bare fantastisk at være i én af de største klubber i verden, hvis ikke den største. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, lyder det i hans første interview til Liverpools hjemmeside.

– Når du først hører, at Liverpool er interesseret, har du ikke andre tanker I hovedet, end at skifte til dem. Jeg håber at opnå store ting i klubben, forklarer han afsluttende.

Salah bliver: Tæt på at tangere Steven Gerrard på listen over de mest scorende Liverpool-spillere

Den portugisiske kreatør scorede 10 mål og leverede otte assists i seneste sæson, og hjalp dermed Fulham til en oprykning til den bedste engelske række. Han blev desuden solgt for 35 millioner danske kroner.

Liverpool møder netop Fulham på udebane i den første kamp, når Premier League atter sparkes i gang i næste måned. Nærmere bestemt d. 6. august for Liverpools vedkommende.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P