2 min læsningElliott vil gå i samme fodspor som Mané: En stor ære

Liverpools supertalent Harvey Elliott har for ganske nyligt fået nyt rygnummer, og det er ikke helt tilfældigt, hvad han er landet på.

2 min læsning
Harvey Elliott har fået nyt trøjenummer
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

19-årige Harvey Elliott er én af de mange unge talentfulde Liverpool-spillere, der øjner mere kontinuerlig førsteholdsfodbold til næste sæson.

I den forbindelse har den tekniske midtbanespiller fået et nyt trøjenummer. Det er der ikke noget kuriøst i som sådan, men historien bag er til gengæld ikke nogen tilfældighed.

Det fortæller han i et interview til Liverpools officielle hjemmeside.

Salahs vilde statistikker: Her er, hvad Liverpool betaler den egyptiske troldmand for

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg kan huske, at jeg havde en Sadio-trøje med nummer 19 på som barn. Så at kunne bære den efter ham er en stor fornøjelse, lyder det fra Elliott som supplerer:

– Forhåbentlig kan jeg bevise over for mig selv og over for alle, at jeg er i stand til at bære det rygnummer og præstere under det her pres, der naturligt følger med. Jeg er bare så spændt på at tage denne trøje på og komme til at spille igen, siger den unge englænder, der allerede er inde omkring Gareth Southgates engelske A-landshold.

Salah bliver: Tæt på at tangere Steven Gerrard på listen over de mest scorende Liverpool-spillere

Sadio Mané fik sidenhen nummer 10 på ryggen. Herunder kan du se Liverpool-talentet bære den nye uniform med Sadio Manés tidligere nummer bagpå.

Harvey Elliott bar tidligere nummer 67 på ryggen, men har nu fået et mere betydningsfuldt rygnummer. Kontrakten med Liverpool løber frem til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

Notifikationer