1 min læsningMedie: AGF i konkurrence med Arsenal om Wilshere

Arsenal øjner muligheden for at hente den snart kontraktfrie AGF'er ind til en ledig stilling som træner.

1 min læsning
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er stadig intet nyt fra hverken AGF eller Wilshere selv om englænderens fremtidsplaner, selvom hans kontrakt med østjyderne udløber ved månedens udgang. Men nu melder en gammel kending sig angiveligt på banen med en åben stilling.

Ifølge engelske Evening Standard skulle Arsenal nemlig have haft snøren ude efter englænderen i håb om, at den 30-årige kan besætte en af de ledige stillinger som U18 og U23-mandskaber.

Det engelske medie mener at vide, at der har været samtaler mellem Wilshere og Arsenals akademichef, Per Mertesacker. Dog er der ikke meldinger om mere end bare samtaler mellem parterne.

Da Wilshere sidste sommer ledte efter en ny klub trænede han med Arsenals førstehold og arbejdede lidt med U18 og U23 trupperne, hvilketskulle have givet ham blod på tanden til at tage gå ind i trænergerningen ved karrierens ende.

Rösler efter første AGF-kamp: Det har jeg lært

– Da jeg vendte tilbage til Arsenal, trænede jeg med U18 og U23 holdene, og jeg elskede hvert minut af det. Jeg nød virkelig at være tilbage på banen og træne, fortæller Wilshere til Evening Standard.

Den nyansatte AGF-træner Uwe Rösler fortalte d. 16. juli til Århus Stiftstidende, at der ville være en konklusion på, hvorvidt Wilshere bliver i AGF i sidste uge. Der er dog endnu ikke noget nyt fra århusianerne.

Timeline

Notifications

Notifikationer