2 min læsningTysk landsholdsspiller langer ud efter kritikere

Niklas Süle svarer igen på den kritik, han modtog, da han spillede i Bayern München og ikke blev anerkendt for sit hårde arbejde.

2 min læsning
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Niklas Süle, der netop er skiftet fra Bayern München til Dortmund på en fri transfer, langer ud efter kritikere, som rettede kritik efter forsvarspillerens form og flittighed.

Nu svarer den tyske landsholdspiller så igen på kritikken, der ifølge ham ikke var berettiget. I et interview med Dortmunds magasin ‘Borussia’ siger den 26-årige midtstopper, at han ikke altid følte sig respekteret i Bayern München.

– Hvis jeg havde været doven, havde jeg aldrig nået Champions League-finalen efter så alvorlig en knæskade, siger Niklas Süle ifølge Bild til Dortmunds eget magasin.

Her henviser Niklas Süle til Champions League-finalen i 2020, som Bayern München vandt 1-0 over PSG. Den tyske midtstopper startede på bænken, da han havde været skadesramt i en længere periode op til finalen.

Men efter en skade til Jerome Boateng blev Niklas Süle indskiftet efter 25 minutter og var herefter med til at sørge for Champions League-triumfen for de tyske mestre.

Avis: Lewandowski alligevel til salg – så meget vil Bayern have

Yderligere forklarer Niklas Süle, at han ad flere omgange er blevet beskyldt for ikke at være professionel nok i sin tilgang til fodbolden.

– Folk, som bringer det på bordet, ser kun Niklas Süle, som indrømmer, at han kan lide burger eller at drikke en øl. Og hvad så? Tror du, at andre professionelle fodboldspillere ikke kan det? De taler bare ikke om det.

Niklas Süle har spillet 171 kampe for Bayern München, hvor det er blevet til syv scoringer og fem oplæg.

Timeline

Notifications

Notifikationer