1 min læsningAvis: Lewandowski alligevel til salg – så meget vil Bayern have

FC Barcelona har angiveligt fået afvist et bud på 250 millioner kroner - nu er Bayern München kommet med en pris.

1 min læsning
Robert Lewandowski, FC Barcelona, Bayern München, Lewandowski pris.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Får Robert Lewandowski lov til at prøve sig af andetsteds eller ej?

Det er et af sommerens helt store spørgsmål i fodboldens verden, nu hvor den polske målmaskine efter alt at dømme ønsker at forlade Bayern München efter otte år i klubben.

Først virkede det oplagt, at Bayern München skulle lade Lewandowski forlade klubben, da han i en alder af 33 år og med blot et enkelt år tilbage af kontrakten falder hurtigt i værdi – og samtidig angiveligt ikke ønsker at forlænge.

Sidenhen har klubbens ledelse, anført af sportsdirektør Hasan Salihamidzic, givet udtryk for, at Lewandowski ikke er til salg. Men det har muligvis bare været spil for galleriet, i håbet om at kunne presse prisen i vejret.

I hvert fald melder tyske Sky Sports nu, at Bayern München har prissat den 33-årige stjerneangriber.

Medie: Fornærmet Neymar kan forlade PSG denne sommer

Her forlyder det sig, at Bayern München er villige til at sælge, hvis der kommer et bud på omkring 450 millioner kroner – altså noget mere end det bud på mellem 250 millioner kroner og 300 millioner kroner, som FC Barcelona angiveligt har fået afvist af de sydtyske giganter.

Robert Lewandowski står noteret for 344 mål i 375 kampe for Bayern München, siden han skiftede til den tysker mesterklub fra Borussia Dortmund i 2014.

Timeline

Notifications

Notifikationer