1 min læsningOfficielt: Sevilla sælger ud – angriber skifter tilbage til Holland

I seneste sæson var han udlejet til FC Barcelona, men nu vender Luuk de Jong hjem til hollandsk fodbold.

1 min læsning
Soccer Football - Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v FC Barcelona - King Fahd International Stadium, Riyadh, Saudia Arabia - January 12, 2022 FC Barcelona's Luuk de Jong celebrates scoring their first goal REUTERS/Albert Gea

Fredag skrev PSV Eindhoven at Luuk de Jong havde bestået sit lægetjek, og i skrivende stund er han netop blevet officielt præsenteret i sin tidligere klub.

Den 31-årige targetman er blevet udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2025.

Officielt eller ikke officielt? De Jong-transfer offentliggjort før den var på plads

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Til PSV’s hjemmeside skriver klubben følgende:

– Det krævede stærke forhandlinger med Sevilla, og heldigvis opstod der et gennembrud fredag aften. Sidste sæson gjorde vi også et forsøg på at hente Luuk tilbage til PSV. Jeg er glad for, at det virkede nu. Luuk bringer os erfaring, lederskab og mål.

Ifølge Transfermarkt lyder overgangssummen på fire millioner euro, svarende til godt og vel 30 millioner danske. Det er altså kun en tredjedel af, hvad de selv solgte ham for til Sevilla i 2019.

I seneste sæson tørnede de Jong ud for FC Barcelona, hvor han var lejet ud fra Sevilla. Men ingen af de to spanske klubber har ønsket, at beholde den lange angriber, der nu vender tilbage til den klub, han har spillet 204 kampe for og lavet 112 mål.

Timeline

Notifications

Notifikationer