1 min læsningOfficielt eller ikke officielt? De Jong-transfer offentliggjort før den var på plads

Sevilla postede tidligere fredag, at et skifte var gennemført. Herefter har de dog fortrudt, og der er kommet nyt frem.

1 min læsning
Soccer Football - Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v FC Barcelona - King Fahd International Stadium, Riyadh, Saudia Arabia - January 12, 2022 FC Barcelona's Luuk de Jong celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Albert Gea

Luuk de Jongs lejeaftale i FC Barcelona udløb torsdag. Derfor blev den hollandske spydspids sendt retur til Andalusien og Sevilla.

Her er hollænderen til gengæld ikke ønsket, hvorfor Sevilla har været hurtige på aftrækkeren i forhold til at sende den store angriber videre.

Faktisk blev Sevilla’s presseteam så utålmodige, at aftrækkerfingeren kløede voldsomt nok til, at de skød den store transferpistol af på klubbens hjemmeside og sociale medier.

– Luuk de Jong skifter til PSV Eindhoven, lød det på Sevillas hjemmeside.

Der var bare et problem… Handlen var endnu ikke færdiggjort, og derfor var Sevilla hurtige til at slette offentliggørelsen og lade som om, intet var hændt.

Et par timer senere kom der igen nyt fra en af de to klubber. Denne gang fra hollænderne, der bekræfter, at Luuk de Jong har været til lægetjek i Eindhoven.

Alves vinker farvel til Barca med kæk udmelding: Jeg vil godt bruge muligheden til at lave en salgstale!

Samtidig fortæller klubben, at man endnu ikke er enige med de Jong om de personlige vilkår. De håber dog, at kunne fortælle mere i morgen.

I skrivende stund har PSV ikke fortrudt og fjernet sin nyhed, men ifølge Fabrizio Romano er handlen også i hus. Den italienske transferjournalist mener at vide, at transfersummen lyder på knap 30 millioner kroner for den 31-årige angriber.

Timeline

Notifications

Notifikationer