2 min læsningAC siger farvel til Chelsea: Det har ikke været en let beslutning

Andreas Christensen siger nu farvel til Chelsea og klubbens fans. Det gør han gennem et opslag på Instagram, hvor han forklarer om de seneste hårde måneder.

2 min læsning
Andreas Christensen siger farvel til Chelsea
Foto: Reuters/Matthew Childs.

Så er det farvel til Chelsea fra Andreas Christensen. I et opslag på Instagram fortæller den danske landsholdsforsvarer, at de sidste måneder har været hårde.

Chelsea har selv meddelt, at Andreas Christensen ikke ville fortsætte i klubben i den kommende sæson, hvor kontrakten udløber. Men nu sætter ‘AC’ altså selv ord på det farvel, der venter. Du kan se opslaget længere nede i artiklen.

Artiklen fortsætter efter reklamen

I opslaget kommer Andreas Christensen ind på starten i Chelsea men især, hvor hårde de seneste måneder har været.

– Efter at have tilbragt ti fantastiske år i denne klub, følte jeg, at nu var det rigtige tidspunkt til en ny begyndelse for mig og min familie. Mentalt har de sidste par måneder været hårde, da det ikke har været en nem beslutning at forlade denne klub og fansene, skriver han og fortsætter:

– Jeg er ikke den mest snakkesalige person, så nogle gange forstår folk ikke, hvor meget klubben og fansene betyder for mig. Jeg vil savne spillerne, staben og alle her. Jeg ønsker det bedste for klubben og fansene i fremtiden.

AC kender sin fremtid: I skal vente lidt endnu

Andreas Christensens næste destination kan højst sandsynlig blive FC Barcelona, som eftersigende skulle være meget tæt på at hente den danske midterforsvarer på en fri transfer. Dette kommer Andreas Christensen dog ikke ind på i sit opslag.

Du kan se hele opslaget herunder 👇🏼👇🏼

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Andreas Christensen (@andreaschristensen3)

Timeline

Notifications

Notifikationer