Premier League

Xavi sagde ‘pænt nej tak’ – nu er han tilbage i Premier League

Det var et sandt drømmeskifte, da Adama Traoré vendte hjem til FC Barcelona i januar. Men eventyret sluttede, før det reelt var begyndt for offensivspilleren.

Adama Traore er tilbage i Premier League
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var godt gang i medieomtalen, da Wolverhampton udlejede deres bomstærke kantspiller Adama Traoré til FC Barcelona i januar. Den spanske hurtigløber vendte nemlig hjem til den klub, der havde betydet så meget for hans karriere.

Men returen blev aldrig forløst i den catalanske storklub, hvor Xavi ikke så det helt store lys i spanieren og dermed sagde pænt nej tak til at gøre brug af Wolverhamptoms købsoption i forbindelse med lejemålet.

Eriksen på besøg i hjerteklub – fremtiden er fortsat et ubeskrevet blad

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Af den grund blev det et kort visit for Traoré, der altså nu er tilbage at finde i det engelske, hvor Wolves fortsat har kontrakt med ham frem til næste sommer.

Barcelona sælger ud: Kæmpe kapitalindsprøjtning

Det er uklart, hvor vidt klubben vil gøre brug af spilleren eller sende ham videre. Sidstnævnte vil give mening, hvis de skal nå at indkassere en transfersum for ham.

Traoré spillede 17 kampe for ‘Blaugrana’ fordelt over LaLiga og Europa League-kampagnen. Her blev det til fire assists for teknikeren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P