2 min læsningOverblik: Disse spillere har scoret mere end 100 mål under Guardiolas vinger

Kun tre spillere har scoret mindst 100 mål med Pep Guardiola som træner. To af spillerne er åbenlyse målmaskiner, mens den sidste på listen er for fodboldnørderne.

2 min læsning
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Pep Guardiola regnes som en af de stærkeste taktiske trænere nogensinde. Med 34 trofæer fordelt på tre lande taler pokalskabet sit eget tydelige sprog.

Men hvilken spiller har egentlig scoret flest mål under den succesfulde træner? Det giver vi dig svaret på her, hvor der er også er sneget sig en lille overraskelse ind på listen.

Der er kun tre spillere, som har scoret mindst 100 mål med Pep Guardiola stående på sidelinje.

Officielt: Guardiola-assistent skifter Manchester ud med Qatar

Lionel Messi er ikke overraskende øverst på listen. Med sine 211 mål i sin FC Barcelona-tid, topper den lille argentiner suverænt listen.

Næste skud på stammen er Sergio Agüero, som blev trænet af Pep Guardiola i Manchester City. Her nåede målmaskinen at nette hele 124 gange.

Sidste mand på listen er noget overraskende Raheem Sterling, der står noteret for 120 kasser under ledelse af Pep Guardiola. Raheem Sterling er også den spiller, der har spillet allerflest kampe med Pep Guardiola som træner. Hele 292 kampe har Pep Guardiola stået i spidsen for den engelske dribler.

Artiklen fortsætter under reklamen

Top-5 listen med mål og assists kombineret under Pep Guardiola ser således ud:

  • Lionel Messi (211 + 80)
  • Raheem Sterling (120 + 66)
  • Kevin De Bruyne (70 + 105)
  • Sergio Agüero (124 + 27)
  • Gabriel Jesus (95 + 41)

Pep Guardiola er 51 år og scorer et imponerende pointsnit på 2,42. I alt har den spanske taktiker stået i spidsen for 482 kampe fordelt på henholdsvis FC Barcelona, Bayern München og Manchester City.

Derudover har han aldrig oplevet at ende dårligere end nummer tre i den nationale liga. Det var i 16/17-sæsonen i Manchester City, hvor Chelsea snuppede titlen. Året efter kom han dog stærkt tilbage, og Manchester City vandt Premier League med rekordhøje 100 point.

Timeline

Notifications

Notifikationer