1 min læsningOfficielt: Guardiola-assistent skifter Manchester ud med Qatar

Manchester City og Pep Guardiola tager afsked med assistenttræneren, der nu rejser til Qatar og Xavis tidligere klub Al-Saad.

1 min læsning
Soccer Football - Manchester City celebrate winning the Premier League - Manchester, Britain - May 23, 2022 Manchester City manager Pep Guardiola celebrates during the victory ceremony as coach Juanma Lillo looks on REUTERS/Phil Noble

Manchester City-assistent Juanma Lillo forlader de engelske mestre til fordel for et job i Qatar. Her skal han stå i spidsen for Al-Saad.

Tidligere har Barcelona-træner Xavi stået i spidsen for Qatar-klubben, mens den seneste træner Javi Gracia også kunne fremvise et spansk pas.

Lillo skal stå i spidsen for blandt andre Andre Ayew og Santi Cazorla efter to succesfulde år i Manchester City.

– Min tid i Manchester City er en af de mest givende perioder i min karriere. At arbejde sammen med Pep [Guardiola red.], hans stab og spillergruppen har været en fornøjelse. Jeg håber, at jeg har bidraget bare en smule, til den fantastiske succes vi har nydt, siger Lillo til klubbens hjemmeside.

Lillo kom til den lyseblå del af Manchester, da Mikel Arteta i 2020 forlod samme job for at blive manager i Arsenal, men efter to år i jobbet er det slut.

City forlænger med aldrende keeper – stod 17 minutter i sidste sæson

Manchester City’s fodbolddirektør Txiki Begiristain sender gode ord efter spanieren, der nu rejser mod Qatar.

– Juanma har været en nøglefigur på vores hold, der har vundet to Premier League-titler på stribe. Hans dedikation, passion og engagement i at forbedre holdet har været tydelig at se på banen gennem hans tid i klubben, lyder det fra fodbolddirektøren.

Al-Saad er ligesom Manchester City blevet mestre i de to seneste sæsoner. Begge gange er klubben fra Qatar endda gået ubesejrede igennem sæsonen.

Timeline

Notifications

Notifikationer