2 min læsningAlves vinker farvel til Barca med kæk udmelding: Jeg vil godt bruge muligheden til at lave en salgstale!

Dani Alves havde torsdag sin sidste dag på kontrakt i FC Barcelona. Nu er det slut i Catalonien, men karrieren er alt andet end ovre for den 39-årige brasilianer.

2 min læsning
Pope Francis prepares to pose for a picture with football players Dani Alves, Ronaldinho, Maxi Rodriguez and President of the Foundation Scholas Occurrentes, Jose Maria Del Corral during the inauguration of the 'Laudato Si' School in Rome, Italy, May 19, 2022. REUTERS/Guglielmo Mangiapane

For to uger siden blev det officielt, at 30. juni ville være Dani Alves’ sidste dag som FC Barcelona-spiller.

På dagen, hvor eventyret i Catalonien oprinder, meddeler klublegenden, at han endnu ikke lægger støvlerne på hylden.

På sin Instagram-profil har Dani Alves et farvel til FC Barcelona, hvor han samtidig lige levere en sidste salgstale.

– Opa Opa! Sidste dag af min kontrakt, og som I alle ved, så skriver jeg ikke under på en ny aftale, før jeg har færdiggjort min sidste. Jeg vil godt bruge muligheden til at lave en lille salgstale, skriver Alves på sin Instagram.

I videoen på Barca-legendens Instagram er der flere af Alves’ aktioner fra den seneste halvsæson, hvor han tog en sidste tur i den catalanske karrusel, inden karrieren nu bringer ham nye steder hen.

– På billederne ser du en gammel mand, der gør nogle forskellige ting, men han holder altid hovedet højt. Vi kan alle se, at der er stor intensitet og bevidsthed i hans spil. Spøg til side – i dag er jeg fri på markedet. Mit navn er Dani Alves, BRASILIANEREN, men også kendt som Good Crazy, skriver Alves.

Dani Alves om holdkammerat i Barca: Han minder om Xavi

– Jeg er 39 år gammel og den mest vindende i fodbold nogensinde med 43 trofæer, og hvis nogen overhaler mig… Så er jeg klar til at spille til jeg er 50!

Tidligere har der været rygter om, at Ronaldo ‘Fenomeno’ har store ambitioner, der involverer Barca-stjernen, for oprykkerne i Valladolid.

Her drømmer den tidligere brasilianske målsluger om at forene Dani Alves med et modstykke fra Real Madrid, der har samme stjernestatus i kongeklubben, som Alves har i Barca. Læs mere om det her!

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Daniel Alves (@danialves)

Timeline

Notifications

Notifikationer