2 min læsningUng Premier League-dansker til prøvetræning i OB

Odense Boldklub har i skrivende stund en 19-årig dansker fra Everton til prøvetræning.

2 min læsning
Sebastian Kristensen er til prøvetræning i OB
Foto: ob.dk

Sebastian Kristensen har tidligere tørnet ud for Lyngby BK, inden han i 2019 blev skippet afsted til Merseyside-klubben Everton.

Hos ‘The Toffees’ har den nu 19-årig dansker dog aldrig helt gjort sig gældende, hvorfor det kun er blevet til kampe for deres U18 og U23-hold.

Men med et snarligt kontraktudløb, nærmere defineret d. 1/7 i år, skal fremtiden øjensynligt på plads et andet sted. Derfor er han at finde på træningsanlægget i Ådalen, hvor OB ser ham an. Det skriver OB på deres hjemmeside onsdag.

Flere kulturbærere har forladt AaB – nu skal hierarkiet falde på plads

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Björn Wesström, fodbolddirektør hos den fynske klub, forklarer til klubbens hjemmeside, hvad der er grunden til at den unge Kristensen træner med.

–  Prøvetræning er normalt ikke en form for spillerscouting, som vi prioriterer, men netop i dette tilfælde synes vi, at det giver mening.  Sebastian kommer fra en længere skadesperiode, og i kombination med at vores akademispillere netop er gået på sommerferie, giver det os et spillerbehov.

Officielt: Vejle skriver ny kontrakt med spansk forsvarsklippe

– Da Sebastian har fået mulighed fra sin klub for at møde op, gør vi denne gang en undtagelse, afslutter den svenske fodbolddirektør Björn Wesström.

Sebastian Kristensen spiller primært på centerback-positionen, hvor det samlet set er blevet til 22 kampe for Evertons ungdomshold.

Timeline

Notifications

Notifikationer