2 min læsningTysk medie: Så meget forlanger Dortmund for stjernespiller

Ifølge et stort tysk medie, bliver det en dyr omgang, hvis Jude Bellingham skal købes fri af sin kontrakt med Dortmund.

2 min læsning
Jude Bellingham er en dyr herre
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom Jude Bellingham blot fylder 19 år i dag, er han allerede blandt de absolut bedste unge midtbanespillere i verden. Derfor er der også en naturlig interesse for at købe den dynamiske engelske landsholdsspiller, men det bliver dyrt.

Rigtig dyrt.

Ifølge det tyske medie BILD, skal bejlerne til Dortmunds engelske stjernefrø Jude Bellingham nemlig hive den helt store muldvarp frem, hvis de vil have kløerne i den dygtige midtbanekreatør.

Jude Bellingham afslører fremtidsplaner

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Mediet beretter, at Dortmund er villige til sælge Bellingham, men kun hvis prisen lyder på 120 millioner euro, der rundt regnet svarer til 893 millioner danske kroner. 

Nogle af de klubber, han har været rygtet mest til, er Real Madrid, Manchester United og ikke mindst Liverpool. Sidstnævnte klub har dog proklameret, ifølge flere interne engelske medier, at de ikke handler mere ind i dette transfervindue. Her har klubben brugt en ordentlig bunke penge på Darwin Nunez, Calvin Ramsay og Fabio Carvalho.

Jürgen Klopp har dog bedyret, at han ønsker, at Jude Bellingham tager turen til den røde del af Merseyside. Læs mere om det HER.

Officielt: Liverpool sælger offensivspiller til Monaco

Bellingham kostede kun beskedne 25 millioner euro, da han blev hentet til den tyske storklub fra Birmingham i 2020. Dortmund har dog krav på en betaling af fem procent i forbindelse med videresalgsklausen i hans kontrakt til moderklubben fra England.

Jude Bellingham har kontrakt med Dortmund frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

Notifikationer