2 min læsningOfficielt: Liverpool sælger offensivspiller til Monaco

Det har været rygtet den seneste tid, men nu har Liverpool bekæftet handlen, der sender den 27-årige offensivspiller til AS Monaco.

2 min læsning
Minamino skifter fra Liverpool til AS Monaco
Foto: Reuters/Craig Brough.

Takumi Minamino forlader Liverpool FC og skifter til AS Monaco i Ligue 1. Det oplyser Liverpool på sin hjemmeside.

Den 27-årige offensivspiller kom til Liverpool i 2020 fra Red Bull Salzburg og spillede seneste sæson blot 11 kampe i Premier League med tre mål til følge

Artiklen fortsætter efter reklamen

I alt har den japanske landsholdsspiller fået 53 kampe for Liverpool og scoret 14 mål. Fremover skal han så kæmpe med navne som Ben Yedder, Gelson Martins og Golovin i Monaco om de offensive pladser på Ligue 1-holdet.

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, er vemodig over at sige farvel Minamino og siger:

– Det er svært at se Taki (Minamino, red.) gå, men det er et fantastisk skifte for ham, og et han virkelig fortjener, siger han fortsætter:

– En fantastisk professionel, super talentfuld spiller. Som person er han fuld af varme og får alle til at føle sig positive. En leders drøm for at være ærlig.

Transferjournalist: Liverpool-angriber skifter til Milan

Statistikken er måske ikke så prangende for Minamino, men Klopp mener absolut hans tidligere spiller har vist sit værd.

– Jeg er sikker på, at der vil være dem, der synes, det ikke helt lykkedes (i Liverpool, red.). Dem, der tror, det tager fejl. Det accepterer jeg ikke, siger Liverpool-manageren og fortsætter:

– Hans bidrag opvejer langt de muligheder, vi var i stand til at give, i forhold til at starte kampe. Han gjorde os bedre hver eneste dag, han var hos os – ikke kun i de kampe, han spillede i, men hver eneste træningssession. Perfekt attitude, vindermentalitet.

Timeline

Notifications

Notifikationer