1 min læsningTidligere Real- og PSG-spiller skal genoplive karrieren hos tyrkisk oprykker

En gloværdig tilværelse hos Real Madrid og Paris Saint-Germain skiftes ud med en knap så imponerende en af slagsen hos den tyrkiske oprykker.

1 min læsning
Football Soccer - Real Madrid v Manchester City - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 4/5/16 Real Madrid's James Rodriguez, Mateo Kovacic, Gareth Bale, Luka Modric, Raphael Varane, Jese and Cristiano Ronaldo celebrate with fans after the game Reuters / Paul Hanna Livepic EDITORIAL USE ONLY.

Højt at flyve – dybt at falde.

Den kliché har været brugt nok så mange gange, men sjældent har den været mere passende end på Jesé Rodriguez’ karriereforløb.

Den 29-årige spanier har spillet 94 kampe for Real Madrid, mens et efterfølgende ophold i Paris Saint-Germain bød på 18 optrædender.

Siden er det blevet til adskillige lejeophold, mens den fallerede stjerne senest har optrådt for Las Palmas i LaLiga2, der snært missede en oprykning til LaLiga i den forgangne sæson.

Sent tirsdag aften blev Jesé Rodriguez præsenteret som ny mand i den tyrkiske oprykkerklub Ankaragücü. Han forlader Las Palmas på en fri transfer og er meget begejstret for skiftet.

– Jeg er glad for at skrive under med denne historiske klub. Jeg kan ikke vente med at komme i gang, skrev Jesé selv på Twitter ovenpå annonceringen af skiftet tirsdag aften.

PSG-præsident var aldrig i tvivl om Mbappés fremtid: Jeg afviste et bud på 180 millioner euro fra Real Madrid

At spanieren ser en historisk klub i oprykkerne bunder i Ankaragücüs storhedstid i 70’erne og 80’erne, hvor det blev til to tyrkiske pokaltitler og en sejr i den tyrkiske Super Cup.

Den tidligere Real Madrid- og PSG-spiller har sat sin signatur på en etårig kontrakt med mulighed for forlængelse på et år.

Timeline

Notifications

Notifikationer