2 min læsningMedie: PSG vil af med Neymar

Efter rådslagning med Mbappé har PSG holdt møde med Neymars agent, omkring brasilianerens fremtid i klubben - og den ser ikke lys ud.

2 min læsning
Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain v Metz - Parc des Princes, Paris, France - May 21, 2022 Paris St Germain's Kylian Mbappe celebrates scoring their fourth goal with Neymar REUTERS/Christian Hartmann
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tilbage i 2017 gjorde Paris Saint-Germain Neymar til den dyreste spiller på kloden, da de hentede ham i FC Barcelona for over 1,6 millarder danske kroner. Nu, fem år senere, vil den franske hovedstadsklub finde en ny klub til den rapfodede brasilianer. Det skriver det spanske medie El País.

Det hele startede, da PSG forlængede Kylian Mbappés kontrakt og gjorde ham til omdrejningspunktet i klubbens projekt om, at nå det helt store mål, nemlig at vinde Champions League.

Mbappé fik ifølge flere medier en finger med i spillet, når det kom til det sportslige setup. Noget han udnyttede, da han krævede, at den nu tidligere sportsdirektør i klubben, Leonardo, skulle fyres – manden der netop hentede Neymar til klubben.

Mbappé pointerede angiveligt også overfor ledelsen, at Neymar var for udisciplineret, og at brasilianeren følte sig hævet over klubben. Noget den lynhurtige franskmand ikke tolererede.

I de seneste fem år har PSG ellers gjort deres for at skabe et miljø i klubben, hvor Neymar følte sig glad. Det var ifølge Nasser Al-Khelaifi, præsidenten i PSG, nemlig den bedste og hurtigste måde at gøre holdet mest muligt konkurrencedygtigt.

I denne uge forlænges den tidligere Barcelona-spillers kontrakt automatisk, og han vil derfor igen have fem år tilbage af kontrakten, hvor han tjener omkring 300 millioner kroner om året.

Neymar har i sin tid i den franske klub misset 121 ud af 265 kampe til skader og karantæner. Dét lagt sammen med hans løn, gør ham svær at sælge til flere storklubber, skriver El País.

Derfor er PSG nu klar til at leje Neymar ud. Noget brasilianeren skulle være med på.

Medie: Fornærmet Neymar kan forlade PSG denne sommer

Han føler sig nemlig dårlig behandlet, og vil gerne have chancen for at spille for en stor klub igen, hvor han tror på, at han kan vinde Ballon d’Or. Drømmen er, at komme tilbage til Barcelona. Noget der dog ser svært ud, grundet den spanske klubs økonomi.

På trods af de mange skader har Neymar dog stadig formået, at lave 100 mål og 44 assist i de 144 kampe han har spillet for PSG.

Mon ikke der gemmer sig en klub derude, der kunne bruge en mand med Neymars kvaliteter?

Timeline

Notifications

Notifikationer