2 min læsningMedie: Fornærmet Neymar kan forlade PSG denne sommer

Ifølge RMC Sport skulle Neymar være villig til at forlade PSG og den franske hovedstad, efter klubpræsidenten tidligere kom med udtalelser, som har fornærmet den brasilianske superstjerne.

2 min læsning
Foto: Charly Triballeau/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Neymar har fem år tilbage af sin kontrakt i Paris Saint-Germain, hvor han kom til i 2017 for svimlende 222 millioner euro. Siden da er det blevet til 144 kampe i den franske hovedstad.

Det kan lyde af mange optrædener, men faktisk har den brasilianske troldmand kun spillet 7832 minutter i PSG-trøjen i Ligue 1. Det svarer til 48,1% af alle mulige minutter, siden han skiftede.

Og nu kunne det tyde på, at den 30-årige kantspiller er på vej videre. I hvert fald melder det franske medie RMC Sport, at Neymar overvejer at forlade klubben, da han ikke er tilfreds med klubpræsident Nasser Al-Khelaifis udtalelser i sidste uge omkring den kommende sæson.

Ifølge RCM Sport, er Neymar fornærmet over det svar, som Nasser Al-Khelaifi kom med i forhold til Neymars fremtid.

– Det, jeg kan sige, er, at vi forventer, at alle spillere leverer langt mere, end de gjorde i seneste sæson. Langt mere. De skal allesammen være på 100 procent. Vi var åbenlyst ikke gode nok til at komme langt. I næste sæson er målsætningen igen klar: Der skal leveres 200 procent hver dag, sagde præsidenten og fortsatte:

– Der skal gives alt for trøjen. Vi skal give det maksimale, og så må vi se på resultatet. Man skal være ydmyg. Man skal rotere for at undgå skader, udelukkelser og karantæner, der kan ændre en kamp.

Neymar har aldrig lagt skjul på, at han vil føle sig elsket og værdsat af den klub, han tørner ud for. Og netop derfor kan pilen pege i en ny retning for den brasilianske superstjerne i transfervinduet.

Det rejser dog spørgsmålet om, hvilken klub der har råd til den vanvittig dyre offensivspiller. Ifølge RMC Sport er der kun tre muligheder for Neymar.

Manchester United, hvis de sælger Ronaldo. Chelsea, fordi de har råd. Og Newcastle, men det virker usandsynligt, da konkurrencen i klubben ikke er specielt hård og i takt med VM-slutrunden til november, skulle Neymar angiveligt være mere tilbøjelig til at vælge enten Manchester United eller Chelsea.

Timeline

Notifications

Notifikationer