2 min læsningTransferjournalist: F.C. København nærmer sig defensiv forstærkning – her er prisen!

De forsvarende danske mestre fra F.C København har længe ønsket, at købe Denis Vavro tilbage til klubben. Nu skulle klubberne være enige om transferprisen.

2 min læsning
Denis Vavro er tæt på at skifte til FCK
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

26-årige Denis Vavro kom tilbage til F.C. København i seneste sæson, hvor han med et utal af stærke præstationer var med til at sende mesterskabet til hovedstadsklubben.

Nu skulle der være gode nyheder, hvis man holder med de hvidklædte danske mestre. Den slovakiske stoppers italienske klub, Lazio, skulle nemlig have accepteret et bud fra FCK, der vil gøre hans lejeaftale fra foråret til en permanent aftale.

Officielt: FCM henter alsidig stopper i SønderjyskE

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det er den troværdige italienske transferjournalist Nicolo Schira, der tirsdag beretter, at Vavros skifte er i den afsluttende fase. Her skulle prisen for den stærke forsvarsspiller angiveligt være i omegnen af 4,5 millioner euro, der svarer til 33,5 millioner danske kroner.

Denis Vavro har i flere ombæringer bedyret, at han ønsker at fortsætte sin karriere i FCK, og det tyder nu på at blive en snarlig realitet.

Kursændring i Brøndby IF får fatale konsekvenser – talenterne flygter til andre klubber

Tilbage i 2019 røg selvsamme Vavro fra FCK til Lazio for mere end 70 millioner kroner. I seneste sæson blev det til 16 optrædener i FCK-trøjen med ét mål og én assist til følge.

Timeline

Notifications

Notifikationer