2 min læsningSpilleragent: Pukki søger nye græsgange – Championship er ‘ikke optimalt’

Teemu Pukki har leveret et hav af mål for Norwich igennem fire sæsoner, men ifølge hans spilleragent, er der et stort ønske om at komme retur til den bedste engelske række hurtigst muligt. Med eller uden Norwich.

2 min læsning
Teemu Pukki kan være fortid i Norwich
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den 32-årige finske landsholdspiller Teemu Pukki har efterhånden prøvet at rykke op og ned fra den bedste engelske række med Norwich City et par gange, men det er måske fortid nu.

I hvert fald bedyrer Teemu Pukkis agent, Teemu Turunen, at den tidligere Brøndby-profil gerne vil fortsætte karrieren andetsteds, selvom han har respekt for den klub, han spiller i nu. Det gør han til det finske medie MTV Sports.

Bale efter skifte: Det helt rigtige sted for min familie og jeg

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Forhandlinger (om fremtiden, red.) er hele tiden igang. Det er noget andet, om det rent faktisk leder til noget. Men Teemu Pukki er den type spiller, som alle bør være, og så længe der er en kontrakt, vil han behandle den med respekt, lyder det fra agenten, der dog kalder situationen ‘uholdbar’ overfor det finske medie.

– Det er ikke en optimal situation, at klubben er i The Championship. Det er klart, nuancerer han ifølge mediet.

Pukki har nemlig ambitioner om at spille i en Premier League-klub ifølge Turunen, og når det i næste sæson atter hedder Championship-fodbold for Pukki i Norwich, ser han sig angiveligt om efter en ny arbejdsgiver i en større liga.

Kursændring i Brøndby IF får fatale konsekvenser – talenterne flygter til andre klubber

Den aldrende angriber har ellers netop forlænget sin kontrakt frem til næste sommer, da ‘kanariefuglene’ gjorde brug af en klausul i finnens kontrakt.

Teemu Pukki optrådte for Brøndby IF fra 2014 til 2018, inden han tog skiftet til Norwich. Her han han på fire sæsoner, to i Premier League og to i den næstbedste engelske række, scoret 78 mål i 167 kampe.

På Finlands landshold har Pukki nettet 36 gange i 106 kampe.

Timeline

Notifications

Notifikationer