2 min læsningLaLiga-profil afslører: Liverpool holdte øje med mig

Liverpool skulle ifølge en spiller fra den spanske LaLiga have været interesseret i at hente ham i løbet af den seneste sæson.

2 min læsning
Arnaut Danjuma Villarreal Champions League
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool hentede fornyligt uruguayanske Darwin Nunez til klubben.

Derudover har Jürgen Klopp og co. også investeret penge i to yderligere spillere i sommerens transfervindue, da både Fabio Carvalho fra Fulham og Calvin Ramsey fra Aberdeen.

Dermed ligner det, at den engelske merseyside-klub er ved at have styr på sommerens indkøb allerede kort inde i det åbne vindue.

En spiller som næppe ender i Liverpool denne sommer er Villarreals Arnaut Danjuma, der ellers leverede flere fremragende præstationer for LaLiga-mandskabet i den forgangne sæson. Her blev hollænderen og hans spanske mandskab netop slået ud af Liverpool, da de to klubber mødtes i Champions League-semifinalen.

I et interview fortæller Danjuma dog, at det meget vel kunne være endt anderledes, da Klopp og Liverpool ifølge hollænderen holdte høje med ham i løbet af sidste sæson.

– Jeg er altid omkring det, og jeg har aldrig haft kontakt med nogle klubber eller noget lignende i løbet af sæsonen.

– Jeg ved aldrig rigtig noget om min situation før efter sæsonen. Jeg ønsker ikke at være involveret i det i løbet af sæsonen. Men jeg er blevet informeret om, at Liverpool fulgte mig tæt, siger Arnaut Danjuma ifølge Evening Standard til hollandske Ziggo Sport.

Medie: Sterling ønskede Liverpool-skifte

25-årige Danjuma skiftede sidste sommer fra engelske Bournemouth til netop Villarreal, da LaLiga-klubben betalte 23,5 millioner euro for kantspilleren.

I sin første sæson for “Den Gule Ubåd, formåede hollænderen at spille 34 kampe, hvori det blev til 16 mål og fire assist.

Timeline

Notifications

Notifikationer