2 min læsningChelsea-legende forlader klubben

Petr Cech har sagt sin stilling i Chelsea op, og forlader nu klubben efter tre år som rådgiver.

2 min læsning
Petr Cech, nye Chelsea-ejere, Chelsea, Premier League.
Foto: Eric Gaillard/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden han fik jobbet for tre år siden, har målmandslegenden Petr Cech rådgivet spillere og ledere i Chelsea i jobbet som teknisk- og præstationsrådgiver.

Det kommer han dog ikke til at gøre fremover, da han har besluttet sig for at fratræde stillingen ved udgangen af juni. Det oplyser Chelsea på klubbens hjemmeside.

– Det har været et kæmpe privilegie, at have denne role i Chelsea de seneste tre år. Med klubben under nyt ejerskab, føler jeg, at nu er det rigtige tidspunkt at trappe ned. Jeg er glad for, at klubben nu er i en forrygende position med de nye ejere, og jeg føler mig overbevist om klubbens fremtidige succes både på og uden for banen, lyder det fra Petr Cech.

Frontfiguren for klubbens nye ejere, Todd Boehly, anerkender Petr Cechs indsats, og forstår samtidig hans ønske om at forlade klubben.

– Petr er et vigtigt medlem af Chelsea-familien. Vi forstår hans beslutning, og takker ham for hans bidrag som en rådgiver og hans engagement til klubben og vores fællesskab. Vi ønsker ham det bedste, lyder det.

Seneste nyt: United nærmer sig de Jong – Eriksen træffer snart sin beslutning

Den i dag 40-årige Petr Cech vogtede buret i Chelsea i 11 år – fra 2005 til 2014. Her blev det til 493 kampe, inden han tog til Arsenal i fire år, hvorefter han indstillede sin karriere.

Udover afskeden med Petr Cech, leder Chelsea fortsat efter klubbens nye direktør til at overtage fra Marina Granovskaia. Her skulle den tidligere venstreback Maxwell være blandt kandidaterne.

Timeline

Notifications

Notifikationer