Dansk Fodbold

AC kender sin fremtid: I skal vente lidt endnu

Andreas Christensen kunne efter sejren mod Østrig afsløre, at han kender sin fodboldmæssige fremtid.

Andreas Christensen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det har længe ligget i kortene, at den danske landsholdsforvarer Andreas Christensen denne sommer bytter Chelsea og London ud med en tilværelse i Spanien, hvor FC Barcelona skulle stå klar til at skrive kontrakt med danskeren.

Således kunne den engelske storklub for nylig meddele, at danskeren denne sommer forlader dem på en fri transfer, men ellers er fremtiden for AC fortsat ikke meldt ud.

Efter landskampen mod Østrig afslørede Andreas Christensen dog over for blandt andre B.T., at han selv godt ved, hvad der venter ham efter sommerpausen.

– Jeg ved godt, hvor jeg skal spille, lød det således indledningsvist fra AC, der herefter svarede på, hvornår han kunne røbe det:

– Forhåbentligt snart. Men jeg har vidst, hvad jeg skulle i et stykke tid. Jeg venter bare på det rigtige tidspunkt.

– Det er desværre ikke helt kun op til mig. Der er også andre ting, der skal falde på plads. Jeg vil tie stille og sige, at I skal vente lidt endnu, sagde han endvidere, inden han sendte rosende ord af sted mod den catalanske gigantklub.

– Det er en af de største klubber i Europa. Det tror jeg, at den er for alle – om de så har haft deres problemer eller ej, så er det stadig en af de største klubber for en spiller at komme til.

Hjulmand får ros fra klubber: Spillerne er enormt vellidte

Den 26-årige forvarsspiller skiftede til Chelsea tilbage i 2012, da han kom til fra Brøndby IF.

Her startede han på Chelseas akademi, hvorefter han opnåede 161 kampe for klubbens førstehold, hvor det undervejs også blev til en række trofæer. Blandt andet Champions League, FA Cup og Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P