2 min læsningGareth Bale til MLS? – nu bekræfter han selv

Gareth Bale bekræfter, at han skifter til den bedste amerikanske fodboldrække, MLS, denne sommer - klubberne har fortsat ikke gjort det officielt.

2 min læsning
Gareth Bale, Real Madrid, MLS, Gareth Bale forlader Real Madrid, Bale ny klub, Los Angeles FC.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag aften tog rygterne for alvor til om Gareth Bales efterhånden meget sandsynlige og nært forestående skifte til Los Angeles FC.

Natten til søndag har den walisiske stjerne så mere eller mindre selv bekræftet skiftet. Det gjorde han på Twitter.

På Gareth Bales officielle Twitter-profil, har han således lagt en video ud. Her kan man se den 32-årige Real Madrid-stjerne iført en Los Angeles FC-fodboldtrøje og en matchende kasket, inden han kigger ind i kameraet og laver sit signaturmove – et hjerte formet med hænderne.

Til videoen har han tagget Los Angeles Football Clubs officielle Twitter-profil, og teksten til opslaget lyder:

– Vi ses snart, Los Angeles.

Medier: Bale fortsætter karrieren i USA

Den walisiske offensivspiller er blevet rygtet til adskillige klubber, nu hvor hans kontrakt med Real Madrid har udløb med udgangen af juni. Her har rygterne sat ham i forbindelse med klubber som Southampton, Tottenham og Cardiff City, men nu tyder meget på, at 32-årige Bale fremover kommer til at slå sine folder i MLS for Los Angeles FC.

Hverken Real Madrid eller Los Angeles FC har bekræftet skiftet endnu, men det virker nu blot som et spørgsmål om tid, inden Gareth Bale officielt bliver præsenteret på den amerikanske vestkyst.

Gareth Bale kan dermed se frem til at blive holdkammerat med blandt andre den italienske forsvarsstjerne Giorgio Chiellini, som for nylig blev præsenteret i klubben.

Ifølge sportsmediet ESPN, får Gareth Bale en kontrakt på et år, dog med mulighed for forlængelse.

Medie: Chelsea-ejer har haft møde med Ronaldos agent

Gareth Bale rykkede fra Southampton til Tottenham i 2007. Her fik han sit helt store gennembrud, og seks år senere, i 2013, gik turen til Real Madrid. Efter snart ni år i klubben, hvor det er blevet til 106 mål i 258 kampe for den spanske kongeklub, er han nu på vej videre.

Timeline

Notifications

Notifikationer