1 min læsningEmerson om høje Conte-forventninger: Det kan gøre mig vred

Tottenham-træner, Antonio Conte, er blandt andet kendt for sin hårde disciplin, hvilket Emerson Royal har mærket på egen krop.

1 min læsning
Foto: Scanpix/Ritzau

Antonio Conte overtog trænertøjlerne i Tottenham tilbage i november.

På trods af sin relativt korte tid ved roret i London-klubben har spillerne tilsyneladende tydeligt kunne mærke, at Conte, i forhold til klubbens tidligere træner Nuno Espirito Santo, forlanger det ypperste af sine spillere til træning.

Dansk landsholdsbobler scorer tre mål i 21-0 sejr

Men Contes tårnhøje forventninger kan også kamme over for nogle af spillerne, fortæller Emerson Royal med et glimt i øjet til ESPN Brazil ifølge Evening Standard.

– Vi har ofte nogle utroligt hårde fysiske træningspas, hvor jeg giver alt, jeg har. Jeg er efterfølgende helt ødelagt grundet hårdheden, fortæller Emerson Royal og fortsætter.

– Dagen efter en af vores hårde træninger, kan Conte komme over og fortælle mig, at han ikke brød sig om min træning i går. Så kan jeg godt blive vred. Så tænker jeg for mig selv, ’hvad mener han? Jeg gav alt, hvad jeg overhovedet havde’.

Emerson sætter dog alligevel pris på Contes benhårde disciplin.

– Det viser jo bare, at han tror på mig, og at han i bund og grund ønsker at hjælpe mig, fortæller Emerson.

Conte, Emerson og resten af Spurs-truppen sluttede på fjerdepladsen i den nyligt afsluttede Premier League-sæson. London-klubben kan derfor se frem til Champions Leauge-deltagelse i den kommende sæson.

Timeline

Notifications

Notifikationer