Dansk landsholdsbobler scorer tre mål i 21-0 sejr

Bo Svenssons Mainz 05 vandt lørdag hele 21-0 i en træningskamp. Klubbens danske angriber stod for tre af målene.

Marcus Ingvartsen scorede tre mål for Mainz 05

Målnettet blafrede i den grad hos amatørholdet FC Kiedrich, da Mainz 05 kom på besøg lørdag. Klubbens danske cheftræner Bo Svensson havde givet plads til sin landsmand Marcus Ingvartsen i startopstillingen.

Og det var en god ide, for angriberen scorede tre mål i sejren, som endte på hele 0-21 til Mainz.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Bundesliga-holdet kom foran efter blot ét minut af kampen. Tre minutter senere var der dansker-dong, da Ingvartsen kunne score sit første mål,

Senere scorede den danske landsholdsbobler sit andet og tredje mål, inden han blev udskiftet ved pausen. Her var Mainz foran 0-7.

I anden halvleg gik Bundesliga-holdet helt amok og fik sat dobbelt så mange mål ind som i første halvleg. Dermed endte kampen på svimlende 0-21. En god dag på ‘kontoret’ for Bo Svensson og Marcus Ingvartsen.

Medie bekræfter: Dansk landsholdsbobler skifter permanent klub

Ingvartsen har været på leje i Mainz fra Union Berlin, men har skrevet under på et permanent skifte, og han er derfor til rådighed for Bo Svensson indtil sommeren næste år, hvor kontrakten udløber.