Dansk Fodbold

Dansk forsvarer med mål og assist i Norge

Danske Niklas Vesterlund var stærkt medvirkende til, at hans norske klub Tromsø fik point med hjem i kampen mod Sandefjord.

Niklas Vesterlund både scorede og lavede en assist for Tromsø søndag

Med både et mål og en assist fik danske Niklas Vesterlund sat sit aftryk på det norske 2-2 opgør mellem Sandefjord og Tromsø.

Den 23-årige dansker og Tromsø var bagud i kampen med 1-0 ved pausen. Men tre minutter inde i anden halvleg lykkedes det danskeren at udligne til 1-1 fra sin plads på højre wingback.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Der skulle dog kun gå tre minutter yderligere, så var Sandefjord på ny foran. Ved stillingen 2-1 og med ni minutter tilbage af den ordinære spilletid, fandt Niklas Vesterlund dog Waren Kamanzi, der kunne sætte den udlignende scoring ind til 2-2, hvilket også blev kampens resultat.

Dobbelt danskerscoring i svensk deler

Den tidligere Trelleborg- og U19-spiller i F.C. København ligger sammen med sin klub Tromsø på en 11. plads efter 11 kampe i Eliteserien. Med i kampen for Tromsø var også danske Jakob Haugaard i målet.