Premier League

Transferjournalist: City indgår aftale med engelsk landsholdsmidtbane

Ifølge Sky Sports-journalist Fabrizio Romano er Manchester City blevet enige med Premier League-profilen om en aftale, der sender den 26-årige til Manchester.

Kalvin Phillips, Reece James, Jude Bellingham, Tammy Abraham
(L-R) England's midfielder Jude Bellingham, England's defender Reece James, England's striker Tammy Abraham and England's midfielder Kalvin Phillips arrive for a team training session at St George's Park in Burton-upon-Trent on June 13, 2022 on the eve of their UEFA Nations League match against Hungary. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med Fernandinhos afgang har Manchester City været på udkig efter en ny 6’er, der kan aflaste spanske Rodri i den kommende sæson. Og nu ligner det, at City har fundet en erstatning for brasilianeren.

Ifølge den italienske transferjournalist Fabrizio Romano er Manchester-klubben nemlig på randen til at sikre sig en aftale med Leeds’ Kalvin Phillips.

På Twitter melder Romano, at klubben er blevet enig med den 26-årige midtbanespiller om de sidste detaljer, så aftalen blot mangler et lægetjek og en underskrift for at være i hus.

Aftalen skulle angiveligt have en samlet værdi på i omegnen af 430 millioner kroner.

Medie: Manchester City tæt på nok en forstærkning

Ifølge Sky Sports skulle englænderen angiveligt være fast besluttet på, at Manchester City var den eneste klub, der kunne friste ham til et skifte, hvorfor han har afvist tilbud fra en række andre klubber.

Phillips er produkt af Leeds’ akademi og har 235 kampe for klubben på CV’et.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P