Premier League

Rooney indrømmer: Lange knopper skulle skade Chelsea-spillere

Wayne Rooney forklarer i en dokumentar, hvordan han skiftede knopper forud for et Premier League-møde med Chelsea, for at kunne skade Chelseas spillere.

Wayne Rooney lange knopper Manchester United Chelsea Premier league
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Wayne Rooney nåede i sin aktive karriere at vinde fem Premier League-titler med Manchester United.

Inden det første mesterskab kom i sæsonen 06/07 havde han dog nået at se konkurrenterne fra Chelsea vinde trofæet i 04/05-sæsonen, og da de med tre kampe tilbage af sæsonen 05/06 var millimeter fra at tage det andet mesterskab i træk, besluttede en stadig ung Rooney, at han i det mindste ville sørge for, at mesterskabet ikke kom til London uden smerte.

– Jeg satte længere knopper på, fordi jeg ville skade en. Hvis Chelsea fik bare ét point, ville de vinde ligaen. På det tidspunkt kunne jeg ikke klare det. Knopperne var lovlige, de havde en lovlig størrelse, men de var større end hvad jeg normalvis ville spille med, siger Wayne Rooney i en Amazon Prime-dokumentar, som udkommer på fredag, ifølge The Mirror.

Det direkte opgør mellem de to hold endte med en 3-0-sejr til Chelsea på mål William Gallas, Joe Cole og Ricardo Carvalho, men Rooney fik tidligt i kampen gjort, som han havde planlagt.

Bare syv minutter inde i kampen ramlede han nemlig sammen med Chelsea-anfører John Terry, der efterfølgende måtte modtage behandling.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Middlesbrough sender sensationelt Manchester United ud af FA Cuppen

Terry kom tilbage på benene, og med otte minutter tilbage af kampen blev Rooney ramt af nemesis, da han selv måtte bære fra banen med en skade.

Nederlaget sendte mesterskabet til Stamford Bridge for andet år i træk, og Manchester United måtte nøjes med andenpladsen. I de efterfølgende tre sæsoner lykkedes det dog Wayne Rooney og Manchester United at vinde mesterskabet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P