1 min læsningDavid Ousted fortsætter i FC Midtjylland – ny kontrakt

FC Midtjylland har sikret sig David Ousted på nok en halvårig kontraskt.

1 min læsning
David Ousted fortsætter i FCM
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

David Ousted fortsætter i målmandsteamet i FCM, hvor han har skrevet under på en halv år lang kontrakt.

Målmand var ellers på vej tilbage til Canada med sin familie, hvorde nu vil bosætte sig, man da alle formalia ikke endnu er gået igennem i ‘det skifte’, gælder det nok engang FC Midtjylland. Til stor glæde for målmanden selv.

– Mine planer om at tage til Canada med familien har ikke ændret sig, men de sidste ting mangler stadig at falde på plads, inden vi kan tage afsted. I den forbindelse har jeg haft en god snak med FCM, som gerne vil bruge mig til at komme godt og sikkert i gang med sæsonen, hvor der er nogle vigtige europæiske kampe, fortæller David Ousted til fcm.dk.

David Ousted var med til at vinde pokaltitlen i den forgangne sæson, hvor han inden de afgørende kampe i sæsonen afløste den skadede førstekeeper Elias Olafsson.

Og den rutinerede målmand er klar på hvilken rolle, der byder sig til.

– Jeg vil meget gerne komme tilbage for at hjælpe både Elias, de andre unge målmænd og klubben med at komme godt fra start. Jeg har været sindssygt glad for det seneste halve år i Midtjylland, så det betyder meget for mig at kunne betale tilbage ved at hjælpe holdet og målmandsteamet i gang med den nye sæson, siger Ousted, der fik en matchvindende rolle i pokalfinalens straffesparkskonkurrence.

– Jeg er klar, hvis Bo og trænerteamet har brug for mig på banen.

Ousteds kontrakt løber ud 31. december 2022.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P