1 min læsningMedie: FCM sælger dansk stortalent for tocifret millionbeløb

Den traditionsrige Bundesliga-klub betaler angiveligt 15 millioner kroner for det danske midtbanetalent.

1 min læsning
Oscar Fraulo er angiveligt på vej til Bundesligaen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Stortalentet Oscar Fraulo kan blive den næste dansker i Bundesligaen. BT erfarer, at hans klub, FC Midtjylland, har godkendt Mönchengladbachs bud på lidt over to millioner euro (15 millioner danske kroner, red.).

Der mangler kun et bestået lægetjek for 18-årige Fraulo, inden han kan kalde sig Bundesliga-spiller. Det ventes at blive gennemført i næste uge, hvor skiftet også vil blive offentliggjort.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Hvis skiftet går igennem, vil han blive den anden dansker, der inden for kort tid er skiftet til Bundesligaen. Tidligere fredag blev det nemlig officielt, at Kristian Pedersen skifter til FC Køln fra Championship-klubben Birmingham City. Det kan du læse mere om i linket længere nede i artiklen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Oscar Fraulos kontrakt med FC Midtjylland udløber om et halvt år, og derfor må man antage, at midtjyderne er godt tilfreds med den flotte overgangssum.

Officielt: Bundesliga-klub henter dansk landsholdsbobler

Det er blevet til fire førsteholdskampe i FC Midtjylland for Oscar Fraulo, der hovedsageligt har spillet for klubbens U19-hold. Fraulo er også U19-landsholdsspiller.

Timeline

Notifications

Notifikationer