3F Superligaen

Ferietræning har bragt AaB-stjerne tilbage på træningsbanen

AaB har fået en stor profil tilbage til sommeropstarten, hvor Lars Friis & co. skal forsøge at genfinde formen fra det tidlige forår.

Lucas Andersen, Rasmus Thelander, AaB, Superligaen
AaB's Lucas Andersen har scoret til 1-0 i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Lyngby BK på Aalborg Portland Park, fredag den 30. april 2021.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Lucas Andersen var i den seneste sæson slemt ramt af skader. En korsbåndsskade holdt AaB-stjernen ude af kamp, indtil han kunne gøre comeback i april.

Før sæsonens afslutning gik det dog galt igen, da sæsonen nåede sit endeligt for Lucas Andersen i en udekamp mod Randers ovenpå endnu en skade.

Nordjyske fortæller torsdag, at AaB’s offensive profil igen træner sammen med AaB-holdet på Hornevej. Sommerferien er blevet brugt på løbe- og styrketræning, i håb om at nå tilbage til sommerens opstart. Det lykkedes, og det begejstrer Lucas Andersen.

– Jeg er rigtig glad for, at jeg kan være med fra start i en opstart og give den fuld gas sammen med resten af holdet. Det er et stykke tid siden, jeg har prøvet det, siger Lucas Andersen til Nordjyske.

Skaden i foråret kom snigende efter et intensivt comeback med mange minutter i de ben, som ikke havde set fodboldbanen i mange måneder. Derfor tager AaB-profilen også sine forholdsregler i forhold til opstarten.

Officielt: AaB-profil præsenteret i sin nye klub

– Jeg skal bare bygge stille og roligt op og have justeret belastningen, så jeg står toptunet mod Viborg. Det er noget federe at kunne træne med holdet i stedet for at løfte vægte eller sidde på en cykel indenfor, siger Lucas Andersen.

AaB-stjernen regner ikke selv med at komme i aktion mod AGF i lørdagens testkamp, da belastningen stille og roligt skal øges frem mod sæsonstarten i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P