1 min læsningMedie: AaB-stjerne har fremtiden på plads

Rasmus Thelander har angiveligt sin fodboldfremtid på plads, da han skifter til europæisk mesterhold, melder dansk medie.

1 min læsning
Rasmus Thelander
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rasmus Thelander forlader denne sommer AaB på en fri transfer, da hans kontrakt står til at udløbe med nordjyderne ved udgangen af juni.

Nu skulle han dog have truffet en beslutning omkring sin fremtid, da han angiveligt skriver under med de ungarske mestre Ferencvaros på en treårig aftale.

Det melder B.T.

Dermed forlader den 30-årige forsvarsstjerne for anden gang AaB i sin karriere, da han tilbage i sommeren 2015 blev solgt til det græske storhold Panathinaikos FC fra netop AaB.

Nu er det til gengæld Ferencvaros der får glæde af den tidligere AB-spiller, der tidligere foruden Panathinaikos også har tørnet ud for FC Zürich og SBV Vitesse Arnhem i udlandet.

Erik Sviatchenko åbner op om Ukraine: Jeg beder hver aften og hver morgen – det er et godt sted at gå hen

I Ferencvaros kan Rasmus Thelander se frem til at blive holdkammerater med blandt andre den tidligere AGF-angriber Ryan Mmaee, den tidligere Liverpool- og Bolton-målmand Ádám Bogdán samt den ukrainske landsholdsspiller Oleksandr Zubkov.

Timeline

Notifications

Notifikationer